tal van blogplatforms waaruit

Moderator: voidsun

Post Reply
Banning
Posts: 170
Joined: Sat Feb 29, 2020 11:25 am
Bahamas

tal van blogplatforms waaruit

Post by Banning » Thu May 21, 2020 5:19 am

Bij het starten van een blog heb je één grote vraag die je jezelf moet stellen: 'welk blogplatform kies je?'

Er zijn genoeg opties om uit te kiezen, maar naar mijn persoonlijke mening is er maar één goede antwoord ... dat is natuurlijk WordPress!

Gerelateerde berichten:

Wil je beginnen met $ 497 + per maand te verdienen met Amazon?
15 van 's werelds beste bloggers om inspiratie op te doen
WordPress beheert momenteel de meeste blogs op internet. Het is gratis te gebruiken en Nike Air Force 1 Heren ze hebben eigenlijk twee Nike Air Max 2017 Mens verschillende versies waarmee je kunt Adidas Superstar Damen Gold beginnen, namelijk WordPress.com en WordPress.com. WordPress.org is een door uzelf gehoste versie van WordPress waarmee u de software kunt downloaden en vanaf uw eigen domein en webhosting kunt uitvoeren. WordPress.com is een andere gratis oplossing, maar in plaats van de software van je eigen hosting en domein af te draaien, zou je het via hun website laten lopen.

Beide opties zijn leuk, maar ik zou altijd aanraden om met de zelf-gehoste versie te gaan, want er zijn zoveel voordelen en voordelen aan het hebben en bezitten van je eigen inhoud - die allemaal hieronder worden besproken en visueel worden weergegeven via de onderstaande infographic.

WORDPRESS.ORG VS. WORDPRESS.COM - WAT IS HET BESTE VOOR UW BLOG?
Zoals eerder vermeld, zijn er tal van blogplatforms waaruit Adidas Nmd Heren u kunt kiezen ... maar de Nike Air Max Zero Heren meeste zijn tijdverspilling. Adidas Superstar Mujer WordPress is het grootste, beste en slechtste beest dat er is. Het heeft ook de meeste plug-ins, thema's en aanpassingsmogelijkheden. Het is ook belangrijk om te beseffen dat hoewel WordPress.com een ??gratis blogplatform is, het upgrade- en premiumopties biedt die niet te vinden zijn op andere gratis platforms zoals Blogspot.
Post Reply