TravianBuilder 3.73

Moderator: voidsun

Jj89
Posts: 5
Joined: Thu Sep 27, 2018 4:44 am
Indonesia

Re: TravianBuilder 3.73

Post by Jj89 » Thu Sep 27, 2018 4:51 am

Help meee. Please,,
Someone who can fix my problem?
How to setting farm list. Coz i make 2 trops for 1 raid. But if my troops remaining 1 the raid will go too.. :roll:
Jj89
Posts: 5
Joined: Thu Sep 27, 2018 4:44 am
Indonesia

Re: TravianBuilder 3.73

Post by Jj89 » Thu Sep 27, 2018 8:07 am

Help meee. Please,,
Someone who can fix my problem?
How to setting farm list. Coz i make 2 trops for 1 raid. But if my troops remaining 1 the raid will go too.. :roll:
Jj89
Posts: 5
Joined: Thu Sep 27, 2018 4:44 am
Indonesia

Re: TravianBuilder 3.73

Post by Jj89 » Thu Sep 27, 2018 8:08 am

Help meee. Please,,
Someone who can fix my problem?
How to setting farm list. Coz i make 2 trops for 1 raid. But if my troops remaining 1 the raid will go too.. :roll:
Jj89
Posts: 5
Joined: Thu Sep 27, 2018 4:44 am
Indonesia

Re: TravianBuilder 3.70

Post by Jj89 » Thu Sep 27, 2018 8:08 am

wp4711 wrote:
Sun Aug 26, 2018 8:28 am
Many Thanks!!! Its working now!
Help meee. Please,,
Someone who can fix my problem?
How to setting farm list. Coz i make 2 trops for 1 raid. But if my troops remaining 1 the raid will go too.. :roll:
Jj89
Posts: 5
Joined: Thu Sep 27, 2018 4:44 am
Indonesia

Re: TravianBuilder 3.70

Post by Jj89 » Thu Sep 27, 2018 8:09 am

leviathan wrote:
Sun Aug 26, 2018 10:54 am
you're king man ty <3
Help meee. Please,,
Someone who can fix my problem?
How to setting farm list. Coz i make 2 trops for 1 raid. But if my troops remaining 1 the raid will go too.. :roll:
Tipoe
Posts: 9
Joined: Tue Feb 06, 2018 6:21 am
Indonesia

Re: TravianBuilder 3.73

Post by Tipoe » Thu Sep 27, 2018 9:09 am

Set 3 troops per attack
crazy4you
Posts: 2
Joined: Thu Sep 27, 2018 9:10 am
Italy

Re: TravianBuilder 3.73

Post by crazy4you » Thu Sep 27, 2018 9:11 am

hi.
I have to install all the agents? or only one? The bot works also without agent i see
Please let me know.

Thanks
Tipoe
Posts: 9
Joined: Tue Feb 06, 2018 6:21 am
Indonesia

Re: TravianBuilder 3.73

Post by Tipoe » Thu Sep 27, 2018 10:48 am

Yes, it work without agents but only running 1 account, if you want run more than 1 account in same time you have to install agent
crazy4you
Posts: 2
Joined: Thu Sep 27, 2018 9:10 am
Italy

Re: TravianBuilder 3.73

Post by crazy4you » Thu Sep 27, 2018 1:10 pm

but i have to install one agent or all 10 agents? it seems they are all the same
Travianguard002
Posts: 1
Joined: Fri Sep 28, 2018 6:02 am
Malaysia

Re: TravianBuilder 3.73

Post by Travianguard002 » Fri Sep 28, 2018 6:19 am

Pandora Village (dorf2) readable
Auto NPC working
Farmlist working

1. Smart Transit, Village A send to Village B, Village B upper limit 85% all.
Log keep show sending merchant, but no actualy merchant was send out.

2. Egyptian chief Roman, Roman have extra slot of construction, but Trbuilder keep using 1 slot to build.
Post Reply