Page 3 of 6

Re: TravianBuilder 3.60 and all agents for android(Agents updated)

Posted: Fri Jul 06, 2018 8:36 pm
by Anonym
3.60 freezing after 1 minute

Re: TravianBuilder 3.60 and all agents for android(Agents updated)

Posted: Sat Jul 07, 2018 8:17 pm
by Penny
No funciona, se pone en: "No se pudo obtener datos del juego", hay que esperar otra versión o que procede?

Re: TravianBuilder 3.60 and all agents for android(Agents updated)

Posted: Sun Jul 08, 2018 6:13 pm
by sam
There sup, since 3 days my bot is not working anymore...

its not the problem om the agents or the updated its a specike server... i am playing 3 servers atm and the bot is not working since 3 days on the speed severs only error the bot gives is.

Forbid get game data.
accout ... logging in
account ... logged in.
forbid get game data .


please advice update does matter....

Re: TravianBuilder 3.60 and all agents for android(Agents updated)

Posted: Mon Jul 09, 2018 4:10 am
by deadwood
Both windows and android trbuilder forever crash, infinity loop

Re: TravianBuilder 3.60 and all agents for android(Agents updated)

Posted: Fri Jul 13, 2018 8:28 am
by alvaca
The app is working while I connect through Google Chrome some times but if not it crash and begin an no endind 2minutes rests. The truth is that during the day it works almost perfect but during the night doesn't work and that is so dangerous.

If you can solve it or offer before versions that works properly.

Thank you very much
I wair for your answer

Alvaca

Re: TravianBuilder 3.60 and all agents for android(Agents updated)

Posted: Tue Jul 24, 2018 10:56 am
by kocaman
Hello there; he reads the plunder list of my central village but he reads the list on the side. waiting for 2 minutes on the side village list

google translate anca bu kadar amk

Re: TravianBuilder 3.60 and all agents for android(Agents updated)

Posted: Sun Aug 12, 2018 12:36 am
by Jups
The bot didnt Work since the Last Service Update!!! (Aug.9,2018)
No buildings, No atts....nothing

There is also a Browser Problem since the Service Update. Few browsers didnt Show the rigth buildings.....

Re: TravianBuilder 3.60 and all agents for android(Agents updated)

Posted: Tue Aug 14, 2018 3:28 pm
by petto
after today's udpate, agent completely stopped working ts2 cz
getting village date in loop

Re: TravianBuilder 3.60 and all agents for android(Agents updated)

Posted: Tue Aug 14, 2018 4:12 pm
by kadoixo
cant fetch troops for some reason? is this happening to anyone else? It recognises the buildings but troop wise is not working so basically I cant farm :/

Re: TravianBuilder 3.60 and all agents for android(Agents updated)

Posted: Tue Aug 14, 2018 5:19 pm
by Pulungulo
the 3.60 version its expired, where we can get the new version ???