For issue feedback

Moderator: voidsun

Sefini
Posts: 17
Joined: Mon Apr 08, 2019 1:26 pm
Turkey

Re: For issue feedback

Post by Sefini » Mon Apr 08, 2019 1:31 pm

voidsun wrote:
Mon Mar 19, 2018 3:04 am
3.87
Plaease give below information:
Bot version:8
Android version:
Travian server:
yeni tx3.travian.com.tr
Kışlada asker basmıyor tek sıkıntı o şimdilik
Sefini
Posts: 17
Joined: Mon Apr 08, 2019 1:26 pm
Turkey

Re: For issue feedback

Post by Sefini » Mon Apr 08, 2019 1:34 pm

voidsun wrote:
Mon Mar 19, 2018 3:04 am
Plaease give below information:
Bot version:3.87
Android version:8
Travian server:
tx3.travian.com.tr
Kışlada takılıyor asker basmıyor acil
LulBoi1234
Posts: 3
Joined: Tue Apr 16, 2019 10:21 pm
Bangladesh

Re: For issue feedback

Post by LulBoi1234 » Tue Apr 16, 2019 10:24 pm

Bot version: 3.87
Android version: 6.0
Travian server: tx3.travian.de

Train troop is not working. Bot will go to rest for 2 min everytime it tries to build troops.
Anyways great work! ;)
Where
Posts: 7
Joined: Thu May 09, 2019 8:56 am
Iran

Re: For issue feedback

Post by Where » Thu May 09, 2019 1:48 pm

Hello
Another site is running with the Travian script , Speedtra.Com
TravianBuilder Can not support?
With very original players , more 600 Players
*We are as Travian players
*We ask you for action and support
Thanks Regards
utrr93
Posts: 5
Joined: Fri May 03, 2019 6:53 am
United States of America

Re: For issue feedback

Post by utrr93 » Sun May 12, 2019 4:28 pm

Bot version: 3.99
Android version: none
Travian server: tx3.anglosphere.travian.com

the bot is hanging sometime not doing anything, why?! even though i have build order for the bot and stop command is not checked
LulBoi1234
Posts: 3
Joined: Tue Apr 16, 2019 10:21 pm
Bangladesh

Re: For issue feedback

Post by LulBoi1234 » Sat May 18, 2019 5:18 pm

Bot version: 3.88
Android version: 6.0
Travian server: tx3.travian.de

Bot rests for 2min when he tries switching tabs in Rally Point. Since this occured, also the market didnt work anymore. Hope you can fix this soon :) TYVM!

Edit: seems like this issue appeared due to my farmlist suddenly be empty but bot still tried to start it. Not sure if market is working properly now since i deleted the farmlist completely. But it looks like its working fine again. Anyways, nice to know thats this causes issues and maybe it will help you in the future :)
Last edited by LulBoi1234 on Sun May 19, 2019 4:09 am, edited 1 time in total.
osl1999
Posts: 1
Joined: Sun May 19, 2019 12:09 am
Albania

Re: For issue feedback

Post by osl1999 » Sun May 19, 2019 12:12 am

Bot version: 3.88 and 3.87
Android version: 9
Travian server: tx3.nordics
Phone: samsung 10

The bot suddenly decided to crash everytime it launches. Whenever I open the bot it crashes instantly within 5 seconds. I have deleted cache, data, reinstalled, tried both 3.88 and 3.87. Even deleted partial cache on my phone, manually removed all files linked to travian bot and reinstalled again. Problem persists, it crashes within 5 seconds after opening. Today it actually worked for a few hours just randomly, until I logged out and when I was going to log in again it crashed - and loop continues. The bot keeps trying to restart itself ramping my RAM, so it needs to be force closed or it just keeps relaunch/crash/relaunch
Nahic1
Posts: 1
Joined: Sun May 19, 2019 3:46 am
Germany

Re: For issue feedback

Post by Nahic1 » Sun May 19, 2019 3:57 am

Bot version: 3.88
Android version: 4.3
Travian server: tx3.travian.com
Phone samsung galaxy s3

Hello. I need helps please can someone help me if I give my account infos it says „ inner agent „ and doesnt login please help me what i have to do? And its yellow (In anoher langue german: integriertes modul turkish: temsilci)
yoyo
Posts: 16
Joined: Wed Jan 16, 2019 10:56 am
France

Re: For issue feedback

Post by yoyo » Fri May 31, 2019 1:04 am

osl1999 wrote:
Sun May 19, 2019 12:12 am
Bot version: 3.88 and 3.87
Android version: 9
Travian server: tx3.nordics
Phone: samsung 10

The bot suddenly decided to crash everytime it launches. Whenever I open the bot it crashes instantly within 5 seconds. I have deleted cache, data, reinstalled, tried both 3.88 and 3.87. Even deleted partial cache on my phone, manually removed all files linked to travian bot and reinstalled again. Problem persists, it crashes within 5 seconds after opening. Today it actually worked for a few hours just randomly, until I logged out and when I was going to log in again it crashed - and loop continues. The bot keeps trying to restart itself ramping my RAM, so it needs to be force closed or it just keeps relaunch/crash/relaunch

Same bug on Android 9 and Samsung note 9, application crash everytimes
Plz correction
Shimon_Cohen36
Posts: 7
Joined: Wed Feb 06, 2019 7:23 pm
Israel

Re: For issue feedback

Post by Shimon_Cohen36 » Sat Jun 08, 2019 12:00 am

Android 9
Version 3.8.8

Demolish building isn't working.. Also build sometimes
Post Reply