For issue feedback

Moderator: voidsun

Leylek123
Posts: 3
Joined: Sat Feb 03, 2018 5:31 pm

Re: For issue feedback

Post by Leylek123 » Thu Aug 09, 2018 12:04 am

Bot version: 3.60
Android version: 6.0
Travian server: ts1.travian.de

Bot does not seem to work after yesterdays server-downtime (few bugs got fixed yesterday).
The bot is logging in and switching to village. Then it says "Account has rest for 2 minutes".
Hope you will fix this asap :D love your work, keep it up!
maho
Posts: 1
Joined: Wed Aug 08, 2018 7:15 am
Egypt

Re: For issue feedback

Post by maho » Thu Aug 09, 2018 9:57 am

This Bug-Fix would be roll out to the other server. This problem will affect others...
great work voidsun :)
Grab
Posts: 5
Joined: Sat May 26, 2018 12:57 pm
Mozambique

Re: For issue feedback

Post by Grab » Thu Aug 09, 2018 11:28 am

Leylek123 wrote:
Thu Aug 09, 2018 12:04 am
Bot version: 3.60
Android version: 6.0
Travian server: ts1.travian.de

Bot does not seem to work after yesterdays server-downtime (few bugs got fixed yesterday).
The bot is logging in and switching to village. Then it says "Account has rest for 2 minutes".
Hope you will fix this asap :D love your work, keep it up!
same behavior has also been noticed for win7/win10 builder and also the latest xp version.

as same bug fix will be rolled out to all servers soon an update is highly appreciated.

after this bug fix buildings are not able to click on with internet explorer anymore, while chrome and firefox works without issue. no issues either with the builder's built-in browser.
ronnyps
Posts: 8
Joined: Wed Mar 07, 2018 6:21 pm

Re: For issue feedback

Post by ronnyps » Thu Aug 09, 2018 3:53 pm

下午好
是否有任何預測可以修復此錯誤?
petto
Posts: 7
Joined: Wed Apr 18, 2018 1:14 pm

Re: For issue feedback

Post by petto » Sun Aug 19, 2018 6:40 pm

windows: 5.82
Bot version: 3.60
Android version: 8.1
Travian server: ts2.travian.cz
same behaviour on both - getting info from village in loop
Prafiptama
Posts: 13
Joined: Fri Feb 02, 2018 6:34 am

Re: For issue feedback

Post by Prafiptama » Tue Aug 21, 2018 6:29 pm

Android Version : 3.60
Server : ts4.travian.co.id

This bot can't running.
Just loop in village info.
But, it cant build up the resources or buildings.
kadoixo
Posts: 5
Joined: Tue Aug 14, 2018 4:09 pm
Portugal

Re: For issue feedback

Post by kadoixo » Wed Aug 22, 2018 9:25 am

Voidsun any chance you can come up with a fix? :) Thank you!!!

8-)
PiterPaint
Posts: 1
Joined: Tue Sep 18, 2018 6:24 pm
Poland

Re: For issue feedback

Post by PiterPaint » Tue Sep 18, 2018 6:27 pm

In my case it is not working at all...
I yoused it once before about a year ago and everything was ok , and now it isn't working
Bot version : 3.60
Android : 8.0
Server : ts19.travian.pl
Deduchka
Posts: 1
Joined: Thu Sep 20, 2018 12:58 pm
Portugal

Re: For issue feedback

Post by Deduchka » Thu Sep 20, 2018 1:10 pm

Hi,

Bot version: 3.85
Android: 6.0.1
Server ts19.lusobrasileiro.travian.com

Don`t work.

With the best regards,
Deduchka
Post Reply