vielleicht ein paar gute

Moderator: voidsun

Post Reply
Banning
Posts: 177
Joined: Sat Feb 29, 2020 11:25 am
Bahamas

vielleicht ein paar gute

Post by Banning » Thu Mar 26, 2020 9:44 am

We beschouwen deze runs graag als avonturen, omdat er zeker nieuwe en opwindende (en veilige) obstakels zijn die je tegenkomt en waarvan je kunt leren. Speciale gasten en trailrunning supersterren Darcy Piceu en Courtney Dauwalter zullen ons vergezellen voor de vrijdag- en zaterdagruns. Beide dames hebben een schat aan Nike Air Force 1 Dames kennis, verhalen en een groot gevoel voor humor. We zullen twee afzonderlijke groepen hebben die een betere interactie en instructie mogelijk maken. Beide groepen gebruiken de no-drop-methode, wat betekent dat alle lopers op geselecteerde punten langs de run stoppen en wachten op de laatste loper van die groep voordat ze verder gaan. Daarnaast zullen we tips en trucs geven over trailrunningtechnieken terwijl we onze weg op en neer gaan.

Vervolgens willen Adidas Superstar Womens we ons concentreren op het educatieve stuk van deze retraite, de workshops. Hardlopen is natuurlijk geweldig, maar er is nog veel meer dat bij hoort als je op zoek bent naar succes en een lange levensduur in de sport. We hebben besloten de vier belangrijkste en meest relevante onderwerpen te bespreken die u moet weten om een ??betere, wijzer en zelfverzekerder trailrunner te zijn. Nike Air Zoom Pegasus 33 Donna Deze vier workshops omvatten:

Wilderness Awareness - Je omgeving lezen, elementaire overlevingsvaardigheden, problemen oplossen op de vlucht.
Voeding - Begrijpen wat uw lichaam nodig heeft, waarom tanken belangrijk is, en brandstofbronnen / typen.
Blessurepreventie en -versterking - Veel voorkomende verwondingen, hoe te voorkomen, versterken en behandelen.
Zelfvertrouwen opbouwen - Leren vertrouwen en geloven in jezelf, empowerment, het vertrouwen van Adidas Ultra Boost Herren anderen versterken.
The Grub
Iets anders dat ons na aan het hart ligt, is voedsel. Niet alleen omdat we het leuk vinden om onze buikjes te vullen met uitstekend voer, maar omdat ons lichaam premium voeding nodig heeft en verdient na al het harde werk dat we onszelf hebben aangedaan. We hebben Kelly Bailey Newlon van RAD - Real Athlete Diets ingehuurd om onze retraite te verzorgen. Adidas Zx Flux Hombre Kelly is als de Ryan Seacrest voor wie-is-wie uit Hollywood ... Kelly heeft dus maaltijden bereid voor tal van professionele atleten en verzorgt ook evenementen voor veel buitensportmerken. Onnodig te zeggen dat uw buikjes u zullen bedanken voor uw beslissing om deel te nemen aan de retraite. Oh, en voor jullie bierliefhebbers, Upslope Brewing Co. zal heerlijke brouwsels leveren om je dorst te lessen.

Buiten de catering van RAD zullen we een avond Nike Air Pegasus 92 Mujer doorbrengen in de beroemde Pearl Street Mall in Boulder. Dit is de enige avond waarop je misschien iets anders dan spandex wilt dragen (hoewel alles in Boulder mag). We genieten van een smakelijke maaltijd in een van de beroemde restaurants van Pearl en sluiten het af met een pitstop voor wat gelato. Als je ziet hoe er veel te ontdekken en te genieten is op Pearl Street, heb je de mogelijkheid om na het eten in het centrum te blijven, maar moet je Uber (of zoek je eigen vervoer) terug naar de Adventure Lodge.
Post Reply