dich entwickelt wurde

Moderator: voidsun

Post Reply
Banning
Posts: 177
Joined: Sat Feb 29, 2020 11:25 am
Bahamas

dich entwickelt wurde

Post by Banning » Tue Mar 24, 2020 10:29 am

Een dergelijke diagnose die veel voorkomt bij vrouwen is de veelheid aan auto-immuunziekten die onze gewrichten en de algehele gezondheid aantasten; Reumato?de artritis, lupus, fibromyalgie, spondylitis ankylopoetica zijn slechts enkele van de meer dan honderd verschillende Nike Air Max Plus Mujer soorten ziekten die een actieve levensstijl kunnen be?nvloeden en is de belangrijkste oorzaak van invaliditeit van ons land. Voor mezelf werd bij mij de diagnose Spondylitis ankylopoetica gesteld op jonge leeftijd van 24 jaar, tijdens mijn vruchtbare jaren. Altijd een atleet, een hardloper, dit bedreigde zowel mijn bewegingsvermogen als mijn persoonlijke identiteit. Op het ergste moment zat ik in een rolstoel voordat ik de juiste diagnose en behandeling vond. Het is belangrijk op te merken dat het proces van een juiste diagnose en behandeling behoorlijk wat tijd in beslag kan nemen. Elke medicatie duurt een paar maanden om te zien of het effectief zal zijn bij het bereiken van remissie. Vroege diagnose en behandeling zijn van cruciaal belang om de invaliderende effecten van het ziekteproces te voorkomen.

Terugkomen op trailrunning www.jennifercharity.co.uk of gewoon doorgaan met het lopen van een dergelijke diagnose is geen gemakkelijke taak. Het kan een stapje vooruit zijn, een stapje terug. Een groot voordeel is dat lichaamsbeweging echt het beste medicijn is, niet alleen voor het lichaam, maar voor geest en ziel. Het lopen van een moeilijk pad lijkt zo veel op het aangaan van de uitdaging om te leven met een auto-immuunziekte of een andere ziekte die uw niveau en bewegingsvermogen be?nvloedt. Een goede mentaliteit bij het trainen rond en door de diagnose is net zo belangrijk als de hoogte- en dieptepunten die we tegenkomen bij trailrunning; als je niet zeker weet of je door kunt gaan, door moeilijke beklimmingen moet gaan, uitgestrekte plateaus die je hoop geven en snelle afdalingen die je de overwinning geven. De sleutel is om alles te omarmen en vooruit te komen door middel Nike Air Max Jewell Uomo van deze handige tips:

* Vroege diagnose en behandeling: wees proactief om de ziekte en symptomen onder controle te krijgen. Zoek een gerenommeerde reumatoloog en bouw een goede relatie op met goede communicatie. Zorg ervoor dat ze je doelen als atleet begrijpen. Als u de behandeling uitstelt, wordt het op de lange termijn moeilijker te behandelen en wordt uw algehele kracht en gezondheid verzwakt.

* Krachttraining en voeding: Niets is belangrijker dan een sterke en functionele basis te hebben om gewrichtsaandoeningen te bestrijden en actief te blijven. Nike Internationalist Hombre Zoek een gerenommeerde fysiotherapeut / krachttrainer die deze ziekten en hardlopen in het algemeen begrijpt. Ondersteun uw immuunsysteem met uitgebalanceerde voeding die de gezondheid van het immuunsysteem ondersteunt.

Ik zou zeggen dat als je volledig gezond was en aan het trainen was (zelfs sporadisch), het minder dan ideaal zou zijn om een ??marathon te lopen in 100 dagen. Dat gezegd hebbende, het is nog steeds mogelijk, je krijgt misschien gewoon niet wat je zoekt wat betreft gemak of zelfs voltooiingstijd. Nu ik gewond ben, weet ik niet zeker of het in je eigen belang is om te proberen een marathon af te dwingen en de training die je moet doen om (goed) te eindigen. Als coach zou ik voor deze cyclus een 10 km of een halve marathon aanraden. Het is goed om sowieso minstens één keer per jaar uit de marathonshuffle te Nike Air Max 90 Womens komen, en aangezien dit een minder dan ideaal tijdsbestek is om voor een marathon te trainen, komt het misschien op het juiste moment om aan je snelheid te werken.

Uiteindelijk is het aan jou of je het maximale wilt halen of niet. Maar als je dit najaar een kortere race doet, wordt je training spannender, wordt je lichaam minder belast door een blessure en kun je herstellen van de echte race en het nodige werk doen voor een lentemarathon. Veel succes!

Elizabeth vroeg naar krachttraining en of haar huidige trainingen (yoga, hot yoga en Pilates) voldoende zijn.
Post Reply