einen anderen

Moderator: voidsun

Post Reply
Banning
Posts: 177
Joined: Sat Feb 29, 2020 11:25 am
Bahamas

einen anderen

Post by Banning » Fri Mar 20, 2020 9:50 am

Snijwonden in de poot zijn een veel voorkomende verwonding en kunnen om een ??aantal redenen voorkomen. In Colorado is gazonranden de meest voorkomende boosdoener. Op paden, als er veel rotsen, puin of klauteren zijn, lopen de kussens van uw hond Nike Internationalist Donna gevaar. Als ze aan dit terrein gewend zijn, neemt het risico af, maar het is nog steeds een mogelijkheid. Lange afstanden over paden (of asfalt) kunnen ook pootwonden veroorzaken. Geleidelijke introductie van toenemende hoeveelheden activiteiten kan sommige van deze problemen verminderen. Het gebruik van slofjes om de voeten op een bepaald terrein te bedekken, kan de poten van uw hond beschermen tegen sommige van deze verwondingen.

Verbrandingen van de voetzolen komen minder vaak voor dan snijwonden. In de zomer is het schokkend hoe heet het beton en asfalt kan worden. Hoewel dit voor ons misschien niet vanzelfsprekend is omdat we schoenen dragen, kan het absoluut de kussens van uw hond verbranden. Verrassend genoeg laten honden vaak pas zien dat ze pijn hebben als het te laat is. Als het warm en zonnig is, let dan op de hitte van de stoep, vooral over lange afstanden of laat uw hond in plaats daarvan op vuil of gras Nike Air Max 180 Femme lopen.

In de winter is ijs een grote boosdoener voor het veroorzaken van voetblessures. IJs kan verrassend scherp zijn en snijwonden veroorzaken. De randen van ski's en snowboards zijn ook scherp en kunnen gemakkelijk snijwonden veroorzaken. Als u met uw hond skiet, zorg er dan voor dat ze niet te dicht bij u komen op de afdaling en pas op wanneer ze op de versnelling in de auto springen.

Afhankelijk van waar je woont, kunnen giftige slangen een probleem zijn. In de Verenigde Staten zijn de meest voorkomende giftige slangen koraalslangen en pitadders, waarbij ratelslangbeten de meest voorkomende zijn.

In situaties waarin de slangenbeet wordt waargenomen, is dit uiterst nuttig bij de diagnose. In sommige gevallen is het onduidelijk of er een slangenbeet is opgetreden. Bij pitadders zal een beet plotselinge ernstige plaatselijke weefselschade veroorzaken, waaronder ernstige zwelling, verkleuring en pijn. Vaak zijn hoektanden niet zichtbaar. Bij koraalslangen zul je bijna geen zwelling of pijn zien, maar in plaats daarvan Adidas Zx 700 Damen aanzienlijke zwakte en moeilijk lopen, kwijlen, oppervlakkige ademhaling, spiertrekkingen en ineenzakken.

Een slangenbeet is een Nike Air Max 95 Femme medisch noodgeval dat onmiddellijke veterinaire aandacht vereist. Helaas kunt u in het veld niet veel anders doen dan uw hond stil te houden en zijn activiteit te beperken op weg naar de dichtstbijzijnde spoedeisende hulp. Als de beet niet is waargenomen, kunnen verdere tests en evaluatie in een veterinaire faciliteit de oorzaak van de klinische symptomen verhelderen.

Jullie. Ik heb dit weekend een geweldige verrassing neergezet.

Dat het me echt gelukt is, is een hele prestatie. Zelfs op mijn 28ste ben ik het meisje dat je vroeg je kerstcadeau wil geven omdat ik niet kan wachten. Ik schep mezelf op mijn eigen grote nieuws omdat ik het je gewoon moet vertellen. (Ik ben echter redelijk in het bewaren van de geheimen van anderen. Geef de katholieke schuld daar de schuld.)

Toen ik deze zomer mijn lieve vriendin Lindsay in Maine zag, spraken we over hoe ze de Marine Corps Adidas Superstar Heren Marathon zou lopen. Ik vertelde haar dat ik erover zou nadenken om dat weekend naar haar toe te komen om het dan een beetje te vergeten. Tot eerder deze week, toen ik me realiseerde dat ik me echt een waardeloos persoon zou voelen als mijn beste vriend die 6000 mijl verderop (in het paradijs) zou wonen, 250 mijl verderop een marathon zou lopen en ik niet naar haar zou gaan kijken.

Dus donderdagmiddag nam ik een gametime-beslissing dat ik niet alleen naar DC zou gaan, maar dat ik haar zou verrassen! Ik maakte plannen om zaterdagochtend een bus te nemen en ik begon haar moeder een e-mail te sturen om plannen te maken om haar te verrassen.
Post Reply